zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Opening speelvoorzieningen

04 november 2013
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

Andel - De skatebaan en de voetbalkooi aan de Neer Andelse weg en de speelvoorzieningen aan het Schoolpad in Andel worden  geopend. Op beide locaties is van alles te doen voor kinderen, jongeren, ouders, buurtbewoners en andere geïnteresseerden.
 
De feestelijkheden beginnen aan de Neer Andelse weg en duren van 13.00  tot 16.00 uur. Er zullen diverse demo’s zijn, verzorgd door BMX’ers, skaters en breakdancers. Daarnaast is de BusDus aanwezig en zijn er diverse andere activiteiten, zoals voetbal en graffitiworkshops. Dit alles voor en door jongeren. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.
 
Om 14.30 uur wordt de speelvoorziening officieel geopend op de skatebaan door wethouder Bergsma en de heer Verweij, directeur Particulieren van de Rabobank, die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van de skatebaan.  
 
Daarna gaat wethouder Bergsma op ludieke wijze met alle kinderen naar het Schoolpad om daar rond 15.00 uur de speelvoorziening voor de jongere kinderen te openen. Daar zijn aansluitend feestelijke activiteiten voor kinderen tot 16.00 uur, zoals schminken en poffertjes eten.
 
 
Deel dit bericht met je vrienden!