donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Klussenochtend BS Oudendijk

Klussenochtend BS Oudendijk

02 november 2013
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

OUDENDIJK - Op zaterdag 2 november wordt weer een klussenochtend gehouden.

Tijdens deze ochtend worden er gezamenlijk met ouders allerlei klusjes gedaan waar door het jaar te weinig tijd voor is, maar die wel nodig zijn in het kader van het onderhoud van de school. Daarnaast wordt er ook het nodige opgeruimd, worden er ramen gezeemd etc. Ook als u geen uitzonderlijk doe-het-zelf talent bent, is uw hulp dus zeer welkom.

Om u een overzicht te geven van alle klussen die gedaan moeten worden treft u hier de klussenlijst aan. Voor sommige daarvan is wat talent en handigheid vereist, andere daarentegen zijn wat eenvoudiger te volbrengen.

Wij zorgen voor de materialen, maar het zou heel prettig zijn indien u eigen gereedschap meeneemt, want daarvan is op school niet voldoende aanwezig. U kunt op de lijst zien welk gereedschap nodig is voor iedere klus.

Mocht u een in de lijst een klus zien die u voor ons zou willen doen, wilt u ons dat dan aangeven door een mailtje te sturen.

Wij hopen dat ook dit jaar velen van u weer bereid zullen zijn om ons te helpen. Het is altijd een gezellige en productieve ochtend. Voor koffie, thee en taart wordt gezorgd!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!