woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

FashionDays Ballegooyen Modes

FashionDays Ballegooyen Modes

22 oktober 2013
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

DUSSEN - Oktober is de maand van Fashiondays bij Ballegooyen Modes

Oktober is de maand waarin mensen naar de winkels trekken voor een nieuwe en warme outfit om modieus en comfortabel de eerste gure dagen van het najaar het hoofd te bieden. Bij Ballegooyen Modes in Dussen is oktober daarom de maand van de Fashiondays.

Op elke fashionday staat een merk centraal. Professionele mannequins geven persoonlijke stylingtips en kunnen de betreffende kledingcombinaties direct showen. Op die manier ontstaat er een goed beeld van de mogelijkheden voor de klant.

Welkomstcadeau
Dat de komst van de consument op prijs wordt gesteld blijkt wel uit het welkomstcadeau dat voor iedere bezoeker klaarligt. Elke fashionday wordt er een bijzonder sieraad weggegeven (op vertoon van uitnodiging of advertentie) dat kan worden gecompleteerd door bijpassend collier. Dit ontvangt men gratis bij aankoop van artikelen van het merk dat die dag centraal staat.

Kans op gratis outfit
Als klap op de vuurpijl dingen alle bezoekers aan de fashiondays mee naar een gratis outfit in de prijzentombola. Iedereen die op de betreffende dag Ballegooyen Modes bezoekt kan meedoen door een naamkaart in te vullen. Elke fashionday wordt er een kaart getrokken. De winnaar wint een gratis outfit ter waarde van € 250,- van het merk dat die dag in de spotlights staat.

  • Dinsdag 2 oktober a.s. Fashionday Taifun, São Paulo en Betty Barclay
  • Woensdag 8 oktober a.s. Fashionday Gerry Weber
  • Dinsdag 22 oktober a.s. Fashionday Frank Walder

FB: facebook.com/ballegooyenmodes

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ballegooyen Modes

Dussen - Molenkade 25

www.ballegooyenmodes.com
Deel dit bericht met je vrienden!