vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Friendshipweekend

Friendshipweekend

18 oktober 2013
Van vrijdag 18 oktober 2013 tot en met zondag 20 oktober 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM / GORCUM: Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober is er op de Friendship weer een Realfriendsweekend. Het weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondag. Tijdens het weekend organiseert een team van zo’n 25 jongeren diverse activiteiten aan boord van het schip, Iedereen is van harte welkom. Het schip ligt op de oude stek in Sleeuwijk, tegenover firma Dalm. 

‘My Daily Tea’

Zaterdagavond openen we om 20.00 uur ons loungecafé met o.a. een optreden van ‘My Daily Tea’ - Na een muzikaal uitstapje bij  verschillende bands spelen Tim en Timon weer gezellig samen. Deze heren schrijven veel eigen liedjes: rustige liedjes, liefdesliedjes, meezingbare liedjes en zelfs misschien wel mee dansbaar. Verder spelen ze zo af en toe wat bekende nummers. Zoals de naam My Daily Tea misschien al zegt is de muziek heerlijk ontspannen, en om je lekker aan te warmen.

Het beloofd een sfeervolle en gezellige avond te worden, entree is gratis…

Praiseavond
Op zondagavond is er om 20.00 uur een Praiseavond. Een band van verschillende christenen uit Gorinchem en omgeving onder leiding van Peter Snoek jr. zal deze avond zorgen voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de avond is het zoals gebruikelijk het een en ander te snacken en na te praten.

Ben je 16 jaar of ouder en wil je het hele weekend meemaken en deelnemen in het team stuur ons een mailtje.

Meer informatie zie de sites.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!