dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Start uitgifte dijkhellingen

Start uitgifte dijkhellingen

17 oktober 2013
Van 20:00 uur tot en met 21:00 uur

SLEEUWIJK - Waterschap Rivierenland heeft vandaag de inschrijving geopend voor de uitgifte van circa 80 hectare dijkhellingen in het Rivierengebied. Het waterschap is eigenaar en beheerder van de gronden, maar biedt onder andere agrariërs de mogelijkheid om gebruik te maken van deze hellingen. De gronden zijn te gebruiken  voor intensieve begrazing door schapen en/of voor het maaien van gras. Het waterschap nodigt geïnteresseerden uit om op donderdagavond 17 oktober tussen 20.00-21.00 naar de inloopbijeenkomst op de zuivering in Sleeuwijk (Robijnsweg 15, 4254 LB Sleeuwijk) te komen.

De uitgifte van de gronden gebeurt door middel van een overeenkomst voor 1 jaar. De meest economische gunstige inschrijver krijgt het perceel toegewezen. Belastingplichtigen van Waterschap Rivierenland hebben voorrang bij de inschrijving. Bij meerdere geschikte en gelijkwaardige kandidaten zal de gunning via loting plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen inschrijven tot en met 5 november 2013. Het inschrijfformulier is te downloaden vanaf de website.

Informatie en voorwaarden
Nadere informatie en de voorwaarden zijn te verkrijgen op de website of tijdens de inloopbijeenkomst. Ook kunt u contact opnemen met de heer W. Cornelisse (van 12.00 - 14.00 uur) of de heer T. Veenhoff via de e-mail

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Waterschap Rivierenland

Sleeuwijk

(0344) 64 94 35

t.veenhoff@wsrl.nl www.waterschaprivierenland.nl
Deel dit bericht met je vrienden!