donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Biesboschvaartocht voor goed doel

Biesboschvaartocht voor goed doel

14 oktober 2013
Van 18:30 uur tot en met 00:00 uur

HANK - Fluisterboot Vissershang uit Hank organiseert een speciale Biesbosch vaartocht waarbij de totale opbrengst ten goede komt aan het Beleef en Geef de Biesbosch Fonds. De tocht gaat diep de Biesbosch in en onderweg zal in de Zwarte Schuur voorgelezen worden uit het boek ‘Aardappelen met Lawaaisaus’ van Miek Dorrestijn. 

Gidsen van Staatsbosbeheer gaan mee om tijdens het varen zoveel mogelijk te vertellen over de Biesbosch, maar ook om eventueel  bevers te spotten.  De Zwarte Schuur is bekend van de film ‘Zwartboek’. Tijdens het voorlezen (in het donker) wordt warme chocolademelk geschonken.

De tocht duurt totaal 2,5 uur en kost € 13,- per persoon.

Beleef en Geef de Biesbosch Fonds
Beleef en Geef is ontstaan nadat bekend werd dat Parkschap Nationaal Park De Biesbosch steeds minder geld tot haar beschikking heeft om natuur en de recreatieve voorzieningen in stand te kunnen houden. Ondernemers rondom de Biesbosch hebben daarom de handen ineen geslagen en het Beleef en Geef de Biesbosch fonds opgericht om zo te voorkomen dat de mooiste plekken niet meer toegankelijk zijn. Het fonds geeft geld aan die projecten die voor gasten aan het Nationaal Park van belang zijn.

Reserveren Fluisterboten Visserhang
De familie Weterings is initiatiefnemer van het Beleef en Geef de Biesbosch fonds. Hun bedrijf ligt midden in de Biesbosch.  Belangstellenden kunnen reserveren via telefoonnummer

Visserhang 2
4273 PE Hank
(Jachthaven Vissershang)

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Fluisterboot Vissershang

Hank

0162-403666

www.fluisterboot.com / www.beleefengeef.nl
Deel dit bericht met je vrienden!