woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Infoavond Zonnepanelen

Infoavond Zonnepanelen

10 oktober 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - DEcAB organiseert informatiebijeenkomst over nieuwe zonnepanelen in Andel

Nieuwe generatie zonnepanelen met 20 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie
 
Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober a.s. organiseert Duurzame Energie coöperatief Altena Biesbosch U.A. (DEcAB) een informatiebijeenkomst over haar collectieve inkoopproject voor zonnepanelen, ZonZelf, in Zalencentrum ’t Buitenhoff in Andel. Tijdens deze informatiebijeenkomst worden de nieuwe zonnepanelen gepresenteerd die via de actie ZonZelf te verkrijgen zijn.
 
Centrosolar Benelux, de Duitse producent en leverancier van zonne-energiesystemen waarmee DEcAB samenwerkt, heeft sinds kort een nieuw zonnepaneel op de markt gebracht dat voordelen heeft ten opzichte van een conventioneel zonnepaneel. De fabrikant geeft 20 jaar productgarantie op de zogeheten Vision serie zonnepanelen en 30 jaar lineaire vermogensgarantie. Tijdens de informatieavond wordt uitgebreid ingegaan op de techniek achter deze nieuwe zonnepanelen en de voordelen die ze bieden.
 
De coöperatie DEcAB werd eind 2012 opgericht om een grote stap te maken naar duurzamer gebruik en productie van energie in Altena Biesbosch. Met ZonZelf wil DEcAB zonnepanelen in de regio onder de aandacht brengen en zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren om over te stappen op zonne-energie.
 
Via de actie zijn er inmiddels al zo’n 50 huishoudens en bedrijven in de regio Altena-Biesbosch voorzien van een zonne-energie installatie. DEcAB hoopt met de nieuwe zonnepanelen nog meer mensen te stimuleren om te kiezen voor duurzame energie.
 
De informatieavond over ZonZelf en de nieuwe zonnepanelen vindt plaats op donderdag 10 oktober om 20.00 uur in Zalencentrum ’t Buitenhoff, Buitenlaan 1 in Andel. Alle belangstellenden uit de regio zijn van harte welkom vanaf 19:30 uur. Om 20:00 uur begint de presentatie. Eind oktober zal er nog een informatieavond plaatsvinden.

 

 

Info

Organisator:

Adres:

Decab

Andel

Deel dit bericht met je vrienden!