vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Youth Alpha

Youth Alpha

08 oktober 2013
Van dinsdag 08 oktober 2013 tot en met dinsdag 10 december 2013
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG -

Op dinsdagavond 8 oktober aanstaande starten we weer met een Youth Alpha-cursus met een hele leuke groep jongeren op de jeugdzolder van onze kerk. De Youth Alpha biedt een eigentijdse en laagdrempelige manier om kennis te maken met het christelijk geloof. De cursus duurt in het totaal 10 weken, één avond per week en een (kort) weekend. Elke avond begint met een maaltijd en daarna wordt er met elkaar een onderwerp besproken en uitgediept. De Youth Alpha is geschikt voor iedere jongere die op zoek is naar de diepere betekenis van het leven. De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Iedere jongere is welkom! Deelname aan deze cursus is gratis. Wat kunt u doen:

-          bid voor de Youth Alpha-deelnemers;

-          nodig jongeren uit. Als u van jongeren de toezegging heeft dat ze komen, geeft u hen dan op. Dit kan ook via de website van onze kerk. www.hervormdaalburg.nl. , link formulier

Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus op www.alpha-cursus.nl of neem contact op met John Klop, bel 0416-691022 of mail  johnklop@hetnet.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!