vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bazar Maaswaarden

Bazar Maaswaarden

05 oktober 2013
Van 09:30 uur tot en met 16:00 uur

WIJK EN AALBURG - Bazar in het Atrium van zorgplein Maaswaarden (Wijkestein),

Op zaterdag 5 oktober is er de jaarlijkse bazaar van Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te wijk en Aalburg. Dit jaar is er gekozen om de bazaar weer een keer binnen in het gebouw te houden. In het atrium vind u o.a. tweedehands boeken, enveloppenkraam, verkoop van handwerk, boerenkosten, cadeauartikelen, oude platen, cd’s en dvd’s. Raad de naam van een dier en de prijs van de boodschappenmand. Verder is er een kraam van de dagverzorging met diverse leuke dingen voor kinderen. Ook zijn er bloemen te koop. Daarnaast kun u in het restaurant terecht voor koffie, thee en fris met allerlei warme en koude snacks. B.v. koffie met een appelflap, maar ook dit jaar worden er weer overheerlijke oliebollen gebakken. U kunt de oliebollen ook van te voren bestellen. Bij de receptie van Wijkestein is een bestelformulier verkrijgbaar. Bestellingen kunnen tot 27 september ingeleverd worden.

En tot slot zal het rad van avontuur met het bekende plaatsnamenspel ook weer vele rondes draaien.

De bazaar begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Rond de klok van kwart voor vier komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting. Hiervoor zijn nog loten verkrijgbaar in de hal van Wijkestein.

  • 1e prijs: Elektrische Gazelle fiets  € 1950,- Vos Tweewielers, Wijk en Aalburg
  • 2e prijs: I-Pad                                    € 500,- HAVL kantoor/ict Tilburg
  • 3e prijs: Waardecheque                 € 300,- Ballegooyen Modes,  Dussen
  • 4e prijs: Waardecheque                 € 250,- SPAR van der Schoot Andel
  • 5e prijs: Dinercheque                     € 100,- ‘t Oude Veerhuis, Ammerzoden

We hopen op een gezellige en grote opkomst. De opbrengst komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten van Zorgplein Maaswaarden.

Info

Organisator:

Adres:

Zorgplein Maaswaarden

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!