donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Open Werfdagen 2013

Open Werfdagen 2013

04 oktober 2013
Van vrijdag 04 oktober 2013 tot en met zaterdag 05 oktober 2013
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Werkendam – De Scheepsbouwers Maritiem in Werkendam houdt Open Werfdagen op vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober die in het teken staan van vernieuwing, verbetering en vooruitstrevend.
De nieuwe modellijn SBM All Waters 35, ontworpen door AR Design, wordt geïntroduceerd. De modellijn is een geheel nieuw concept. “Het jacht is uniek in zijn afmetingen, heeft een modern design en wordt gepresenteerd in twee uitvoeringen met drie interieurstijlen” aldus De Scheepsbouwers.

Ook wordt bijzondere aandacht besteedt aan innovatieve producten die, in de in aanbouw zijnde SBM Stevenvlet 1440, worden toegepast. Dit gebeurt op het demoplein waar leveranciers de producten aan de bezoeker demonstreren. In de haven liggen diverse typen jachten ter bezichtiging, waaronder ook jachten uitgerust met een spudpaal (zowel houten als hydraulisch). Alles wat met ‘spudden’ te maken heeft wordt getoond en verteld door de jachteigenaars zelf, ook zijn er proefvaarten om het gemak van de spudpaal te ervaren. In aanwezigheid van de opdrachtgever en ontwerper vindt de start bouw plaats van de Lemsteraak 12.25, een recent ontvangen nieuwbouworder.

De Open Werfdagen vinden plaats op het Steurgat 3b in Werkendam.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Scheepsbouwers

Werkendam

www.descheepsbouwers.nl
Deel dit bericht met je vrienden!