vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Startdag 'Piraten hebben lef!'

Startdag 'Piraten hebben lef!'

28 september 2013


WIJK EN AALBURG -  De school is weer begonnen en dat betekent dat het clubseizoen weer gaat beginnen! Hervormd Aalburg begint met de kids van Club Daniel het seizoen met een leuke startdag op zaterdag 28 september. De startdag heeft als thema: PIRATEN HEBBEN LEF! Dit betekent dat jullie allemaal verkleed mogen komen als piraat! (denk aan: ooglapje, stoppelbaard, hoofddoekje etc.)  

"We willen met groep 4 t/m 8 naar de locatie fietsen. Het is dus belangrijk dat jullie je fiets niet vergeten!! Graag iets herkenbaars aan je fietssleutel hangen a.u.b. zodat je weet welke fietssleutel van jou is! Voor groep 3 wordt vervoer geregeld.

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn en dat jullie vriendjes en vriendinnetjes meenemen! Wat we gaan doen is een verrassing maar….. doe oude schoenen en oude kleding aan want je kunt vies worden!

We willen vragen of jullie je op willen geven voor de startdag. Dit kan via de volgende link : opgaveformulier hierop kun je ook aangeven op welke dag je naar de club wilt komen. Opgeven voor de startdag kan tot: zaterdag 21 september!"

Info

Organisator:

Adres:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!