vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Open dag Boulevard Bruinekil

Open dag Boulevard Bruinekil

21 september 2013
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

WERKENDAM - Winkels en showrooms van Boulevard Bruinekil zetten hun deuren wagenwijd open. Enkele ondernemers aan het bedrijventerrein naast de Dijkgraaf den Dekkerweg hebben zich recent verenigd in ‘Boulevard Bruinekil’, waar u alles vindt op het gebied van wonen, auto’s en de tuin, maar ook voor heerlijk tafelen en een drankje hoeft u niet verder te rijden.

Er zijn volop activiteiten in en bij de deelnemende bedrijven, met demonstraties, workshops, leuke activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen, kraampjes en natúúrlijk is er ook voor de inwendige mens voldoende te beleven. Ieder bedrijf heeft die dag interessante aanbiedingen, van een gratis schokdempertest tot een patatje voor een leuke prijs, kortingen en cadeaus bij de aankoop van woonartikelen, maar ook btw-vrije aanbiedingen, een speciale boulevardlunch en nog veel meer!

U bent op 21 september van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij Baas sfeervol wonen, Alex Autocenter Altena, Dik den Hollander interieurs, Auto- en bandenservice Verbaan, Fixet bouwmarkt, Scheeps- en woningstoffering Paans, Dreamwell, Partyservice Arie van den Heuvel, Restaurant de Waterman en Studio Biesbos Keukens-Sanitair.

De deuren zijn open, uw drankje staat klaar!

Info

Organisator:

Adres:

Boulevard Bruinekil

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!