woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Taptoe Sleeuwijk

21 september 2013
Van 20:00 uur tot en met 23:00 uur

SLEEUWIJK - Zaterdagavond 21 september wordt in Sleeuwijk weer de jaarlijkse Taptoe georganiseerd. De taptoe, die gratis is te bezoeken biedt dit jaar weer een zeer afwisselend en veelbelovend programma.

 

Met maar liefst vier gastkorpsen heeft  Showkorps Wilhelmina een groot deel van de Nederlandse top naar Sleeuwijk weten te halen. Alle gastkorpsen namen deze zomer deel aan het vermaarde Wereld Muziek Concours in Kerkrade en behaalden daar een top-notering met een eerste prijs.
 
Uiteraard zullen ook het jeugdkorps en showkorps van het organiserende Wilhelmina Sleeuwijk optreden. De taptoe wordt gehouden in het park aan de Notenlaan, achter winkelcentrum De Es.  Het hoofdprogramma begint om 20.00 uur en is gratis
 
Het publiek zal in de muzikale stemming worden gebracht door seniorenorkest Da Capo. Dit orkest dat uit oudere muzikanten uit de regio bestaat, is een graag geziene gast op vele plaatsen door heel Nederland. De afgelopen jaren vormden zij al de opwarmer van de taptoe. Wegens succes kunt u dit jaar vanaf 19.00 uur opnieuw van hen genieten.
 
Taptoe Sleeuwijk zal rond 22.15 uur worden afgesloten met een gezamenlijk finale-optreden van alle deelnemende korpsen. De zittribune, die ook dit jaar weer speciaal voor de taptoe wordt opgebouwd, biedt plaats aan zo’n 1000 mensen. Verder zijn er op het terrein voldoende staanplaatsen beschikbaar. 
 
Deel dit bericht met je vrienden!