donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Algemene muziekvorming bij Muziekschool Woudrichem

18 september 2013
Van woensdag 18 september 2013 tot en met woensdag 20 november 2013
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Voor de kinderen in de leeftijd van 5 – 9 jaar is er weer de mogelijkheid om AMV (algemene muziekvorming) te volgen. Dit is een serie van tien lessen, waarbij iedere les een ander instrument centraal staat en die de kinderen natuurlijk gaan uitproberen.

We presenteren achtereenvolgens:
Les 1- zang Les 2 – piano / notenbalk Les 3 – drums Les 4 - trompet Les 5 - saxofoon / klarinet Les 6 - viool Les 7 – blokfluit / dwarsfluit Les 8 - latin percussie Les 9 – (bas)gitaar Les 10 - keyboard
De ideale manier voor je zoon/dochter om kennis te maken met allerlei verschillende muziekinstrumenten en perfect om het instrument te kiezen dat het best bij hem/haar past! en natuurlijk maken we ook kennis met alle muziekdocenten van de Muziekschool.

In totaal zijn het 10 lessen van 45 minuten en de kosten bedragen € 100,- per persoon.

Op de site onder het tabje Algemene Muziekvorming, staat ook nog een leuk filmpje dat een indruk geeft van de AMV-lessen.

De lessen worden gegeven in het gebouw van Kinderopvang Woudrichem (Middelvaart 1) Muziekschool Woudrichem werkt met enthousiaste conservatorium afgestudeerde docenten.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen of kijk op de site of  op www.facebook.com/muziekschoolwoudrichem.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Muziekschool

Woudrichem

0183 - 354131 of 06

nfo@muziekschoolwoudrichem.nl www.muziekschoolwoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!