donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wijkmarkten

10 september 2013
Van dinsdag 10 september 2013 tot en met woensdag 09 oktober 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - De gemeente, de politie, de brandweer, Trema, de Wmo-adviesraad, de wooncorporaties, het buurtpreventieteam, het VVV, het Bart-team en een aantal sportverenigingen nodigen u graag uit voor de Wijkmarkt.

Op de markt kunt u informatie vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bestuurders, ambtenaren en medewerkers van alle genoemde organisaties staan voor u klaar. Informatie over woningbouw, afval, parkeren, over hulp aan ouderen maar ook over overlast, hondenuitlaatplaatsen, het Deltaplan en nog veel meer.

Heeft u bijvoorbeeld al eens een kijkje genomen in de Bus Dus? Enig idee wat dat is? U vindt de Bus op de wijkmarkt.

Nieuwe deelnemer dit jaar is de Brandweer. Zij nemen u mee in de wereld van brandpreventie en wat u zelf allemaal kunt doen om brand in uw woning te voorkomen. 

Sport

De sportverenigingen zijn ook op de wijkmarkt. Sporten is gezond en de mogelijkheden zijn uitgebreid. De verenigingen laten u graag zien hoe leuk sporten kan zijn en dagen u uit om mee te doen. Met workshops, presentaties en open trainingen laten zij u kennis maken met hun sport. 

Iedere wijkmarkt heeft een eigen programma, toegespitst op het eigen dorp. Op de flyer die u in uw brievenbus krijgt, staat het programma van uw wijkmarkt.  U bent natuurlijk ook van harte welkom op een markt in een van de andere kernen.

Waar en wanneer?

  • Nieuwendijk: Het Tavenu & De Iris: dinsdag 10 september
  • Dussen: De Fuik:  maandag 16 september     
  • Werkendam: De Crosser: dinsdag 17 september
  • Sleeuwijk: Sportzaal De Bolderik: maandag 30 september
  • Hank: De Regenboog & De Campus: woensdag 9 oktober

U bent van harte welkom tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!