vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Familieavond Biesboschzwemers

Familieavond Biesboschzwemers

07 september 2013
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Dit jaar bestaan De Biesboschzwemers 45 jaar en daarom orngiaserne zij échte familieavond. met vader, moeder broers en zussen.

Wat gaan we op deze avond doen?
We zullen jullie om 19.00 uur ontvangen bij het Bieshonk door het kleine poortje. Om uiterlijk 19.30 uur gaat de poort op slot en moet je dus binnen zijn. Het is letterlijk en figuurlijk een besloten avond, dus niemand kan na 19.30 uur meer naar binnen. De avond zal duren tot ongeveer 24.00 uur. Tijdens deze avond zullen we gezamenlijk, dus met je ouders en broertjes en zusjes én alle vrijwilligers van de club, diverse spelletjes gaan doen. Spellen op het droge, maar ook enkele spellen in en rond het water. Voor een heerlijk hapje van de barbecue zal worden gezorgd en drinken zal uiteraard ook aanwezig zijn. De avond zal worden afgesloten met nachtzwemmen tussen 23.00 en 24.00 uur. Niets moet, maar alles mag, is ons motto...

Deze avond is helemaal gratis. Om deze avond te organiseren willen we wel graag weten wie er allemaal komen, daarom vragen we of je aan ons wilt doorgeven of je meedoet en met hoeveel personen van het gezin.
Meld je aan  uiterlijk maandag 2 september bij Annelies Visser, Wittingsweer 39, 4251 WJ Werkendam.

Per e-mail aanmelden kan natuurlijk ook: annelies.visser@planet.nl

Info

Organisator:

Adres:

Biesboschzwemmers

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!