vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Repetitie kinderkoor

24 augustus 2013


UITWIJK / AALBURG - Christelijk mannenkoor ‘Altena’ o.l.v. Martin de Jong bestaat dit jaar 20 jaar dit heugelijke feit willen we vieren en herdenken d.m.v. een prachtig mooi concert D.V. zaterdag 12 oktober 2013. Dit concert dat plaatsvindt in de Nieuwe Hervormde Kerk te Aalburg is een speciaal bijzonder concert, omdat er niet alleen gezongen wordt door het jubilerende mannenkoor en de (klein)kinderen van de mannen van het koor, maar ook door kinderen van de Hervormde gemeente van Aalburg.

We willen graag via deze weg kinderen tot 12 jaar uitnodigen om met ons mee te zingen tijdens het jubileum concert o.l.v. Martin de Jong.

We nodigen jullie daarom van harte uit om naar de repetitie te komen die gehouden wordt op zaterdag 24 augustus in de Hoogt te Uitwijk, de aanvang van die repetitie is 10.00 uur en duurt ongeveer een uur, tijdens deze repetitie zal aan jullie de bladmuziek worden uitgedeeld, en daarbij zal Martin jullie alles uitleggen en vertellen hoe en wat we precies gaan zingen tijdens het jubileum concert D.V. zaterdag 12 oktober 2013.

Tenslotte nog alles op een rijtje: Kinderen tot 12 jaar van de Hervormde gemeente Aalburg worden uitgenodigd om te komen zingen op de eerste repetitie op zaterdagmorgen 24 Augustus in ‘de Hoogt’ te Uitwijk. De aanvang is 10.00 uur en het duurt ongeveer een uur, de kinderen krijgen de bladmuziek tijdens de repetitie uitgereikt met de uitleg hoe en wat ze gaan zingen tijdens het concert.

De contact personen van het Christelijke mannenkoor ‘Altena’ zijn:

André Kant (jubileumcommissie), Wilgenhof 46, 4283 JB Giessen, Tel. 0183-441525, email: andrekant@kpnplanet.nl en Arie van Dijk (jubileumcommissie), Dorpsstraat 115, 4268 GH Meeuwen, Tel: 0416-351567, email: arietvandijk@ziggo.nl

Info

Organisator:

Adres:

Hervormd Aalburg

Uitwijk

Deel dit bericht met je vrienden!