vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Dagkamp St. Paraplu

08 juli 2013
Van maandag 08 juli 2013 tot en met vrijdag 12 juli 2013
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

AALBURG - Ook dit jaar organiseren de vrijwilligers van Stichting Paraplu het Dagkamp. Dagkamp is van 8 t/m 12 juli en is voor alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Na het succes van voorgaande jaren gaan we ook nu weer naar die fantastische kampeerboerderij in de bossen van Helvoirt. Je wordt dagelijks opgehaald door de dubbeldekkerbus en dan ben je de hele dag actief op het kamp. Aan het einde van de middag brengt de bus je weer thuis, zodat je lekker thuis kunt eten, je verhaal kwijt kan en in je eigen bed kunt slapen. De bus rijdt een route door de gemeente Aalburg. Het thema is dit jaar ‘Madagascar’ en alle spellen die we doen, zullen hiermee te maken hebben.

Het aanmelden van uw kind(eren) kan telefonisch bij Saskia ( 073 - 599 55 48) of Colien ( 06 149 649 95 ). Digitaal opgeven kan ook en geniet onze voorkeur. Vermeld dan naam, adres en leeftijd van uw kind(eren). Alle gegevens worden genoteerd en daarna ontvangt u een bevestigingsbrief met daarop extra informatie over de Dagkampweek, zoals bus- en opstaptijden, telefoonnummers van de leiding, betalingsgegevens en het kampadres.

Kosten
De kosten voor de Dagkampweek zijn € 45,- per kind. Tweede en volgende kinderen uit hetzelfde gezin betalen € 42,50 Leden van St. Paraplu krijgen € 2,50 korting. Het inschrijfgeld is inclusief bus- en verzekeringskosten!
Mocht de betaling in uw gezinssituatie financieel niet haalbaar zijn, neem dan contact op met de afdeling welzijn van de gemeente Aalburg. Het telefoonnummer is. Zij kunnen u meer informatie verstrekken.

De kinderen moeten zelf brood voor de lunch meenemen en gemakkelijke kleding + schoenen aandoen om lekker te kunnen spelen. Voor drinken wordt gezorgd en de kinderen krijgen regelmatig iets lekkers.

Ook tijdens de busrit is leiding aanwezig. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd één van de bovengenoemde mensen bellen of een mailtje sturen.

Dagkamp wordt net als andere jaren georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Paraplu Aalburg. De hoofdleiding is natuurlijk weer in deskundige handen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Stichting De Paraplu

Aalburg

0416- 698700

dagkamp@kpnplanet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!