vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

RKC Waalwijk speelt oefenwedstrijd op 't Bolwerk

29 juni 2013


WOUDRICHEM - Op zaterdag 29 juni 2013 zal de eerste oefenwedstrijd van RKC Waalwijk gespeeld worden op het veld van VV  Woudrichem met een groots opgezet evenement daar omheen. Een unieke voorwedstrijd van een selectie van Regio Woudrichem tegen de talenten van de RJO RKC/ WillemII D3.

Verder is om de wedstrijd heen, een loterij (met onder andere het Nieuwe RKC shirt), de RKC mascotte Rikcy, stands waar onder andere RKC artikelen te verkrijgen zijn, de hartstichting en de presentatie van de  totale nieuwe kledinglijn van de vv Woudrichem. Voor de jeugd zijn er vanaf 12.00 uur twee RKC opblaasbare voetbalvelden beschikbaar.

Dan natuurlijk om 14.30 uur de wedstrijd van deze dag waar het allemaal om gaat regioteam Woudrichem tegen RKC Waalwijk, waarbij het regioteam wordt bijgestaan door Woudrichem coach  Leon Elands met als assistent Roderick vd Ham.
Voor de Regio Woudrichem worden opgesteld speelrs van Unitas, GJS, Sleeuwijk, Rijswijkse Boys, Almkerk, Achilles Veen en natuurlijk hofleverancier  Woudrichem. De scheidsrechter deze middag is Peter van Turenhout.
De presentatie van dit gehele evenement is in handen van de bekende presentator, Henry Wessels.

De toegangsprijs bedraagt slechts € 6,00.

Bij binnenkomst kan een donatie gedaan worden voor de Hartstichting, waarvan het logo op alle shirts van VV Woudrichem te zien zal zijn.
 

Info

Organisator:

Adres:

VV Woudrichem

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!