donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Optredens in de muziektent

28 juni 2013
Van vrijdag 28 juni 2013 tot en met vrijdag 05 juli 2013
Van 19:00 uur tot en met 20:45 uur

ALMKERK - Op vrijdagavond, 28 juni, om 20.00 uur zal Da Capo Seniorenorkest uit het Land van Heusden en Altena een muzikaal optreden verzorgen in  de muziektent te Almkerk. Dit orkest van blazers en slagwerkers bestaat in het najaar van 2013 al weer 25 jaar!

Het repertoire van Da Capo bestaat uit evergreens, polka's en walsen van diverse Europese herkomst. De dirigent is Karel van Dee. De leden van dit orkest zullen deze avond hun uiterste best om voor het publiek weer een prachtige muzikale zomeravond te verzorgen.

Geen entree, iedereen welkom!

Op zondagavond, 30 juni zal door de Interkerkelijke werkgroep Almkerk weer een Sing Out worden georganiseerd op de Muziektent te Almkerk.De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door het Gospelkoor Inspiration uit Genderen en de meditatie door Hannie Wijnands.

De aanvang is om 19.00 uur. Ook hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. Wel graag je eigen stoel meenemen!

Vervolgens is de koek nog niet op.

Op vrijdagavond, 5 juli, om 19.00 uur zal onze eigen Almkerkse muziekvereniging Nooitgedacht een zomeravondconcert houden op de Muziektent.Onder leiding van dirigent Edwin Matthee zullen zij hun uiterste best doen U weer een mooie muzikale zomeravond te bezorgen.

Ook hier wordt geen entree geheven en is iedereen weer welkom!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

stichting muziektent Almkerk

Verlaat Almkerk

0183402894

advanbaast@ziggo.nl nvt
Deel dit bericht met je vrienden!