donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Bedankavond vrijwilligers

21 juni 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG -  Gemeente Hervomd Aalburg

'We komen nu bijna een jaar samen in het nieuwe gebedshuis. Als kerkenraad zijn we heel dankbaar dat de bouw mede gerealiseerd is door de inzet van heel veel vrijwilligers. Hierom willen we dan ook een bedankavond organiseren voor de vrijwilligers en wel op vrijdagavond 21 juni. Een gezellige ontmoetingsavond met lekker eten om nog eens de herinneringen op te halen.

Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom en om 19:30 uur gaan we eten. De avond is uiteraard bedoeld voor u als gemeentelid die zich als vrijwilliger vele uren/dagen heeft ingezet. Maar ook als u voor uw gevoel maar een klein steentje heeft bijgedragen of bijvoorbeeld ook heel belangrijk, u heeft gezorgd voor de koffie, willen wij u graag van harte uitnodigen. Ook uw eventuele partner is van harte welkom.

De vrijwilligers die niet of nauwelijks in de kerk komen worden door ons zoveel mogelijk persoonlijk uitgenodigd, maar als u vrijwilligers van buiten de kerk persoonlijk kent, mag u ze uiteraard zelf ook van harte uitnodigen.

Binnenkort worden er uitnodigingen in de kerk uitgedeeld die u daarvoor zou kunnen gebruiken. Als u van plan bent om te komen, zouden we het wel mooi vinden als u zich van te voren opgeeft.'

U kunt dit (bij voorkeur) doen via de website van de kerk, maar u kunt zich ook telefonisch opgeven bij John Klop 691022.

 

Info

Organisator:

Adres:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!