zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Haringparty

13 juni 2013
Van 16:00 uur tot en met 19:00 uur

ALMKERK - Haringparty in Adviescentrum Rabobank Altena, Sportlaan 170, Almkerk.

De serviceclubs Rotary Club Woudrichem, Lions Club Werkendam, Kiwanis Club Heusden en Altena en Lions Club Land van Heusden en Altena organiseren traditiegetrouw in juni weer de Haringparty. Rabobank Altena is opnieuw hoofdsponsor van dit evenement.

De party begint om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 19:00 uur. Na een warm ontvangst door de gastvrouw heffen we het glas op de vangst van de Hollandse Nieuwe. Ook dit jaar is er gedurende de avond een veiling van een vaatje Hollandse Nieuwe.

Haringparty steunt Stichting Voedselbank-Altena

Jaarlijks doneert de organisatie de opbrengst van de Haringparty aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Voedselbank-Altena.
De hulp van deze stichting is bedoeld om mensen of gezinnen een steuntje in de rug te geven, terwijl ze bezig zijn hun financiële problemen op te lossen. Dit initiatief is ontstaan ter bestrijding van (verborgen) armoede én voedselverspilling.

Aanmelden en kaartverkoop

Wilt u ook een steentje hieraan bijdragen? Dat kan! Koop vóór 7 juni uw entreekaart t.w.v. € 27,50. Dit doet u door het bedrag over te maken naar rekeningnummer 3687.48.561 t.n.v. Lions Club Werkendam. Vermeld daarbij "Kaart Haringparty" en uw adres. De organisatie zorgt dat u uw kaart(en) per post ontvangt.

Voor vragen neemt u contact op met de heer J. van den Dool via telefoonnummer (06) 38 50 32 64. U kunt ook een e-mail sturen naar altenaharingparty@gmail.com

 

Info

Organisator:

Adres:

Rabobank Altena

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!