donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Sfeer & Inspiratie bij De Rooy Hoveniers

08 juni 2013
Van zaterdag 08 juni 2013 tot en met zondag 09 juni 2013
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

DUSSEN - Laat u inspireren op de TUININSPIRATIEDAGEN bij deze Tophovenier die zijn tuindeuren voor u open zet.

Twee dagen lang sfeer snuiven en inspiratie opdoen over frisse tuinideeën en de nieuwste tuintrends. Dat zijn de Tuin Inspiratie Dagen van De Rooy Hoveniers op zaterdag 8 en zondag 9 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

Maar wie alles wil weten over ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen en parken is ook van harte welkom. Ben en Günther de Rooy met hun team ontvangen u graag op het adres Binnen 27A in Dussen. De koffie staat klaar.

Wie zich alvast wil oriënteren op de karakteristieke tuinen van deze Tophovenier surft naar www.derooyhoveniers.nl.

Tophoveniers
Kenmerkend voor de bijzondere tuinen van De Rooy Hoveniers is het eigenzinnige ontwerp dat in nauwe samenspraak met de opdrachtgever tot stand komt. Vanuit dat samenspel ontstaat een originele kijk op een fris tuinconcept. Soms uitbundig, een andere keer juist ingetogen. Dat de tuin vervolgens vakkundig wordt aangelegd en onderhouden staat buiten kijf. Daarom behoort De Rooy ook tot de ‘Tophoveniers.’ Een exclusief keurmerk dat maar tien ondernemers in Nederland mogen voeren, branchegenoten die zich onderscheiden in bedrijfsvoering, deskundigheid, ervaring en vormgeving.

Lees ook het artikel op Werkendam.net.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Rooy Hoveniers

Dussen

www.tophoveniers.nl
Deel dit bericht met je vrienden!