dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Fietspuzzeltocht met BBQ

08 juni 2013
Van 13:30 uur tot en met 22:00 uur

ALMKERK - Z.V. Den Doorn Fietspuzzeltocht 2013 is een traditie die we graag in ere willen houden. Natuurlijk eindigen we deze gezellige dag als vanouds met een lekkere barbecue.

Voor wie is deze dag bedoeld?
Voor alle leden van de zwemvereniging: jong en oud, net lid of al jaren, wedstrijdzwemmers of trimzwemmers… En wat ook al zo leuk is: je mag iedereen meenemen! Broertjes en zusjes, vaders en moeders, opa’s en oma’s, vrienden of vriendinnen… noem maar op!

Dit jaar staat de fietspuzzeltocht en barbecue gepland op zaterdag 8 juni 2013. We verzamelen die dag tussen 13.45 uur en 14.00 uur bij ’t Verlaat in Almkerk. Hier worden ook de groepjes gemaakt. Dit kunnen de deelnemers zelf doen of de organisatie helpt hen hier een handje bij. Het vertrek voor de eerste groep staat gepland om 14.00 uur.

De tocht is ongeveer 25 kilometer lang en bevat enkele tussenstops, zodat de tocht ook voor de jongsten onder ons goed te doen is. Tijdens deze stops wordt iedereen voorzien van de nodige versnaperingen. We eindigen de tocht in de grote tuin van de familie Moree (Parallelweg 10, Nieuwendijk), waar we rond half 6 met elkaar zullen gaan barbecueën.

De kosten van deze dag bedragen €7,- per deelnemer, wat voldaan dient te worden bij inlevering van onderstaand strookje. Het inleveren van dit antwoordstrookje met het geld kan gebeuren bij de trainers of bij Lisanne van Noorloos (Woudrichemseweg 12, Almkerk), tot en met zaterdag 1 juni 2013.

Opgeven kan ook per mail via secretariszvdendoorn@live.nl. Eerder is altijd beter, dus wees er snel bij!

We hopen jullie allemaal te zien op deze reuze gezellige dag!

Info

Organisator:

Adres:

ZV Den Doorn

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!