donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

NK-Footgolf op golfpark Almkreek

08 juni 2013
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Op 8 september vindt het Open Nederlands Kampioenschap FootGolf plaats. Amateurs, profvoetballers en ex-profvoetballers strijden tijdens de finaledag om de titel.
 
Vanwege de alsmaar groeiende belangstelling voor deze sport, heeft de Nederlandse FootGolf Bond besloten de voorrondes dit jaar verspreid over Nederland te laten organiseren. Waar footgolfers zich voorheen alleen tijdens het toernooi in Spaarnwoude konden plaatsen voor het NK, kan dit nu op verschillende plekken.
Dit jaar zijn verspreid over het land maar liefst acht toernooien waar men een startbewijs voor de finale kan bemachtigen. Meer mensen krijgen hierdoor de kans zich dicht bij huis te kwalificeren.
 
Zaterdag 1 juni is de voorronde in Almkerk. De voorronde van Almkerk vindt plaats op zaterdag 1 juni aanstaande op de baan Almkreek. Inschrijving kost 20 euro per persoon. Het toernooi is toegankelijk voor zowel fanatieke voetballers als voor recreanten.
 
De drie beste spelers uit de voorronde bemachtigen een startbewijs en mogen naar het NK. Startende footgolfers zijn dan ook meer dan welkom tijdens de voorrondes. Sterker nog, vorig jaar versloeg een recreant ex-profvoetballers als Frank de Boer, Kenneth Perez en Roy Makaay tijdens het NK Footgolf in Spaarnwoude.
 
Geplaatste spelers nemen het in deze finaleronde op tegen 36 topvoetballers. De eerste tien internationals, waaronder Frank de Boer, hebben reeds hun deelname bevestigd. Meer informatie over FootGolf, het aanmelden voor een voorronde, de verschillende toernooien en speciale FootGolfdagen is te vinden op de website www.footgolfholland.com.

Info

Organisator:

Adres:

Golfpark Almkreek

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!