dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Workshop Alpe d'HuZes

25 mei 2013
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

VEEN - Workshop georganiseerd t.b.v. Alpe d'HuZes in (en met medewerking van) het Dorpshuis in Veen.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.

Om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te krijgen, kunt u zich aanmelden voor de workshop 'Etagère maken van oud servies'. Borden, kop en schotels kunnen op kleur of juist gemixed op elkaar geplakt worden, zodat een mooi torentje ontstaat. We doen dit met stevige lijm, dus oppassen dat je vingers niet vastplakken :) Daarna wordt op het onderste bord en het bovenste schoteltje een rondje van steekschuim gemaakt, waar groen- en bloemmaterialen in gestoken kunnen worden. Zo ontstaat een decoratief geheel. Als de bloemetjes zijn verwelkt, kan de etagère worden schoongemaakt en gebruikt worden om koekjes of snoepjes op te serveren bij een heuse High Tea... Hmmm, ideetjes genoeg!

Deze workshop kost € 17,50 incl. alle materialen, een gezellige, creatieve middag en een kop koffie of thee. Plus: je neemt een mooi werkstuk mee naar huis én je steunt het goede doel!

Aanmelden kan bij Sanne; sannerongen@home.nl, Anne-Marie: 06 48 15 35 73 of Colien; 06 149 649 95.

Een overzicht en foto's met voorbeelden van alle workshops vind je op Facebook.

Meer info over Alpe d'HuZes vind je op: http://opgevenisgeenoptie.nl/
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Dorpshuis Veen

Veen

www.facebook.com/WorkshopsAd6
Deel dit bericht met je vrienden!