donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

BKA: meeting

25 mei 2013
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

ALTENA - De drie gemeenten nodigen alle leden van Bedrijven Kring Altena (BKA) uit voor een interactieve economische avond op woensdag 25 mei in het Golfpark De Almkreek, Hoekje 7b Almkerk.

De avond wordt georganiseerd door de drie gemeenten in het Land van Heusden en Altena, Aalburg, Werkendam, en Woudrichem.

De onderwerpen die deze avond aan bod komen zijn onder andere: 
- Hoe staat het met de aanleg van het regionale bedrijventerrein en de drie subregionale bedrijventerreinen ;
- Wat gaan we regionaal doen aan herstructurering en parkmanagement ;
- Wat staat er in de nieuwe regionale detailhandelsvisie.

In 2008 hebben de drie gemeenten in het Land van Heusden en Altena met het bedrijfsleven de regionale nota economisch beleid opgesteld. In deze nota is een groot aantal projecten opgenomen dat de afgelopen twee jaar is uitgevoerd. Voorbeelden van afgeronde projecten zijn de regionale nota´s detailhandel en toerisme, de regio marketingscan, het opzetten van het VVV kantoor voor het Land van Heusden en Altena en het instellen van het Economisch Platform. 

Uiteraard kunt u op deze avond vragen stellen naar aanleiding van de presentaties. Ook is het mogelijk om direct vragen aan betrokkenen te stellen tijdens het informele gedeelte van de avond. Daartoe worden enkele informatiekramen geplaatst waar voor en na de bijeenkomst materiaal over de besproken onderwerpen ligt. 

In verband met de organisatie vernemen wij graag van u of u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen. Daartoe kunt u een mail zenden naar Paul Close.

Namens de drie wethouders van de drie gemeenten nodigen wij u van harte uit voor deze bijeenkomst.

 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Altenagemeenten

Almkerk

pclose@woudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!