donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Ondernemers netwerken op het water

Ondernemers netwerken op het water

16 mei 2013
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

WOUDRICHEM - LinkedIn Groep Ondernemend Altena organiseert in mei nee blauw netwerk event. De virtuele groep gaat al netwerkend zeilen (handen uit de mouwen) voor het goede doel vanuit Woudrichem. Een maand later zijn de ondernemers te gast bij de Koninlijke Luchtmacht op Vliegbasis Volkel. De man achter Ondernemend Altena Cor Spek, die ook Open Coffee Altena organiseert, noemt de blauwe events 'stuk voor stuk unieke mogelijkheden om nieuwe ondernemers te ontmoeten die geloven in kansen.' Want dat is waar LinkedIn Ondernemend Altena voor staat.

Op het water
Het eerste blauwe event is op het water. Op 16 mei 2013 organiseert Ondernemend Altena een exclusieve netwerktrip aan boord van zeilklipper Hoop op Zegen van Zeilcharter Hoekse Waard. Veertig ondernemers kunnen zich aanmonsteren voor een ochtend handen uit de mouwen én netwerken.

De luxe klipper vaart dan voor het goede doel. Iedere ondernemer betaalt 25,00 euro. De opbrengst is één op één voor de basisschoolkinderen van Voedselbank Altena.

  • Inschepen gebeurt vanaf 09:00 uur in de Woerkumse haven. De netwerkochtend op het water duurt tot 12.00 uur.

Ondernemers dienen zich beslist in te schrijven. Deelname is pas een feit na ontvangst van het inschrijfgeld ad 25,00 euro op giro 8119160 t.n.v. TekstAtelier in Wijk en Aalburg o.v.v. Klipper Event. De volgorde van ontvangst is bepalend.

  • Aanmelden per e-mail: StedennetAltena@Aalburg.net o.v.v. 'Klipper Event'

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Ondernemend Altena

Woudrichem

0416-697921

StedennetAltena@Aalburg.net
Deel dit bericht met je vrienden!