zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Duurzaamheid themabespreking raad

01 mei 2013
Van 19:30 uur tot en met 23:00 uur

AALBURG - Op 31 oktober 2007 hebben negentien gemeenten een convenant ondertekend waarin een aantal ambitieuze en meetbare doelstellingen staan geformuleerd, de zogenaamde Verklaring van Dussen. Doelstellingen die we in 2020 gehaald moeten hebben.  Deze doelstellingen gelden niet alleen voor de gemeente maar ook voor alle inwoners.

De vraag die nog onderbelicht is gebleven:  “Waar stonden we in 2007 en waar staan we nu?” Om deze vraag te kunnen beantwoorden wordt op woensdag 1 mei aanstaande tijdens een informatieve raadsvergadering met instellingen, bedrijven en inwoners over dit onderwerp gesproken. Op initiatief van de raadsfractie van de ChristenUnie zijn een drietal sprekers uitgenodigd dat hierover een korte presentatie zal verzorgen. Aansluitend wordt met raad- en burgerleden en alle aanwezige belangstellenden gesproken.

Tijdens deze avond zijn drie sprekers bereid gevonden aan de hand van een korte presentatie de discussie aan te gaan. Ap van Toor van Woonservice Meander  spreekt over klimaatneutrale woningen, Jan van Groos, wethouder van buurgemeente Waalwijk over de rol van de gemeente en Maurice van Vliet, directeur van Groenwinkel Veen belicht het gebruik van zonnepanelen.

Iedereen is tijdens deze vergadering van harte welkom om deel te nemen aan de discussie. De vergadering begint om 19.30 uur in het gemeentehuis van Aalburg.

Lees ook het artikel op Aalburg.net

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Aalburg

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!