vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Koniniginnedag Nieuwendijk

30 april 2013
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - De Nieuwendijkse Oranjevereniging organiseert weer allerlei activiteiten voor alle leeftijden.

Regenboog Serenade
De jaarlijkse aubade is vervangen door een serenade. Deze vindt plaats op donderdagavond 25 april. De serenade wordt in samenwerking met de PCBS De Regenboog georganiseerd. De Regenboog sluit op deze avond hun projectweken af. Op het schoolplein vinden daarom vanaf 18:00 uur verschillende activiteiten plaats. Om 19.45 ontvangen we een Koninklijk gezelschap. Om 20:00 uur speelt fanfare O.N.S. de serenade. Deze wordt gevolgd door een prinsen- en prinsessenoptocht met lampionnen.

Koninginnedag
Op Koninginnedag, nodigen we alle kinderen uit Nieuwendijk van harte uit om aanwezig te zijn bij de onthulling van de Koningslinde. Deze zal plaatsvinden om 9:00 uur, op de hoek van de Eemstraat en de Hoekkampstraat, in het gezelschap van het college van burgemeester en wethouders. Tevens houdt Wethouder de Jong een toespraak.

Na de onthulling vindt een ballonnenwedstrijd plaats, die gevolgd wordt door de vrijmarkt bij het dorpshuis ‘Tavenu’ om 10.00 uur.
De vrijmarkt is dit jaar voor alle leeftijden. Iedereen die zich van tevoren heeft opgegeven krijgt een plaats, opgeven kan via de mail.

Voor de puzzelaars is het vanaf 12:30 uur mogelijk om bij het ‘Tavenu’ in te schrijven voor de autopuzzelrit.

De kinderen kunnen om 14:00 uur dansen en swingen tijdens de Kinderdisco.

De feestelijke dag wordt vanaf 19:30 uur afgesloten met de uitslag van de autopuzzelrit en gezellig naborrelen bij dorpshuis ‘Tavenu’.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Nieuwendijkse Oranjevereniging

Nieuwendijk

secretariaat@novnieuwendijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!