donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Oranje zangavond

27 april 2013
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

WIJK EN AALBURG - Jaarlijkse Oranjezangavond voor het hele gezin in de Hervormde kerk, Grote kerkstraat 30 in Wijk en Aalburg.

Het thema voor deze avond is een bijzondere Koninginnendag . Medewerkende aan deze avond zijn Het Gereformeerd Katwijks Mannenkoor Eben- Haëzer (uit Katwijk in visserstenue) onder leiding van Hendrik Jan Colijn, het plaatselijke Christelijk kinder- en jongerenkoor “De Jonge Lofstem” uit Wijk en Aalburg onder leiding van Jeannet van den Heuvel en soliste mezzosopraan Jacomina van der Plas - Vooijs. Organisten zijn Arthur Vlot en Andre Hobo.

Er zullen deze avond door de koren psalmen, gezangen en de aloude bekende vaderlandse liederen zoals Mijn Nederland, een lied van Nederland en Gij mijn land gezongen worden.

De soliste zal naast de solozang ook samen met het mannenkoor, kinderkoor en de gemeente zingen. Naast de koorzang is er veel ruimte voor samenzang en uiteraard ook van de vaderlandse liederen.

Ds. J. Brouwer verzorgt de opening en de sluiting.

De toegang van deze avond is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden die bestemd is voor Stichting predik het woord. Iedereen is van harte welkom op deze zangavond voor het hele gezin.

Vanaf 18:30 uur is de kerk open.

Info

Organisator:

Adres:

Christelijk kinder- en jongerenkoor De Jonge Lofstem

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!