vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ruben Hoeke Band op herhaling

26 april 2013
Van 21:00 uur tot en met 02:00 uur

NIEUWENDIJK - Vrijdag 26 april komt de beste Nederbluesgitarist Ruben Hoeke met zijn band naar Xinix tijdens de XGP-avond.

Op 14 jarige leeftijd wilde Ruben maar 1 ding: voetballen in het Nederlands elftal, totdat hij het intro van Guns ’n Roses “Sweet cild o’ mine’  hoorde en hij direct zijn bal inruilde voor een gitaar!

Ruben is inmiddels een gevestigde naam in de internationale blueswereld en hij speelde al met veel bekende muzikanten op festivals in o.a. Denemarken, België, USA en Ierland.

In 2006 is de plaat Sugar de Tour-de-France-plaat en best verkocht R&B-cd. In 2008 ontvangt Ruben het “Duiveltje” voor Nederlands beste gitarist en krijgt hij een eigen signature gitaar met speakercabinet. In 2009 speelt hij met Gary Moore en Jan Akkerman voor een uitverkochte HMH.

Live is de Ruben Hoeke Band omschreven: “vonkte als de hel en vlamde als een F16 met de naverbranders op maximaal”, een recensent voegde hieraan toe: “een formidabeleformatie met een unieke sound”.

Op 26 maart is in een uitverkocht Paradido de nieuwe cd “Loaded” gepresenteerd, dus dit gaat een mooie XGP-avond worden!

Xinix gaat om 21.00 uur open en de Ruben Hoeke Band speelt vanaf 22.00 uur.

Meer info: www.xinix.nl en www.rubenhoeke.com  

Info

Organisator:

Adres:

Xinix

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!