vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Verantwoord netwerken voor Roparun

24 april 2013
Van 19:30 uur tot en met 23:00 uur

ALKERK - Maatschappelijk verantwoord netwerken voor Roparunners Team Almkerk

Na de behaalde successen in 2012 zullen dit jaar de lopers en fietsers van Team Almkerk weer deelnemen aan de Roparun.

De inmiddels traditionele loop- en fietsmarathon van Parijs naar Rotterdam wordt georganiseerd door Stichting Roparun en vindt plaats tijdens het Pinksterweekend (18 en 19 mei). Stichting Roparun zet zich in om het dagelijks leven van mensen die lijden aan kanker meer kwaliteit te geven. Het motto van de stichting is ”Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Vorig jaar is door Team Almkerk een bedrag van ruim € 30.000,- bijeengebracht en geschonken aan Stichting Roparun. Dit enorme bedrag is te danken aan ondernemers, particulieren en niet te vergeten, de inzet van veel vrijwilligers.

Dit jaar wil Team Almkerk opnieuw een monsterbedrag ophalen!

Net als vorig jaar organiseren De Vrienden van Team Almkerk hiervoor een fundraiseavond. Bestaande én nieuwe donateurs en sponsoren worden van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen en getuige te zijn van een informatieve avond doorspekt met muziek en entertainment.

Menig bezoeker van de vorige fundraiser staat de verrassing van de avond – Marco Borsato – zich nog helder voor de geest. Dit jaar kunt u rekenen op een verrassingselement van hetzelfde kaliber. Ook is dit jaar voor meer interactie met het publiek gezorgd. Onder leiding van een mystery-showmaster kunt u namelijk RopaPoly® spelen. Op ludieke wijze kunt u tijdens dit spel kilometers kopen van de route Parijs – Rotterdam, het parcours dat Team Almkerk op 18 mei gaat afleggen.  
 
'De Vrienden van Team Almkerk' nodigt hierbij alle ondernemers van harte uit om op deze avond aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden door een e-mailbericht te sturen aan: info@teamalmkerk.nl. Een limiet aan het aantal personen waarmee u komt is er niet.

Lokatie: De Soos, Provincialeweg Noord 12 in Almkerk

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om op deze avond aanwezig te zijn maar u wilt Team Almkerk en daarmee Stichting Roparun toch graag een financieel hart onder de riem steken dan kunt u dit eveneens kenbaar maken via een e-mailbericht aan info@teamalmkerk.nl. Er is altijd een passende mogelijkheid binnen onze sponsorpakketten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ad Vermeer of stuur een mail

Team Almkerk rekent op uw steun!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Soos

Almkerk

06-13415780

info@teamalmkerk.nl www.roparun.nl
Deel dit bericht met je vrienden!