donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Open golfdag

21 april 2013
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

ALMKERK - Ieder jaar is het een groot succes. Daarom organiseert Almkreek ook dit jaar weer een Open Dag. De Open Dag is voor iedereen te bezoeken en biedt u de kans om deel te nemen aan een 2-uur durende golfclinic of een ronde 9holes lopen inclusief begeleiding. Voor u als lid of gast van Business Open bieden wij u deze activiteiten gratis aan. Zo kunt u en uw relaties eens écht kennismaken met de mogelijkheden op Almkreek. Zakelijk gezien is golf ook een ideale sport. Tijdens een ronde golf kunt u immers met nieuwe klanten rustig kennismaken of met bestaande relaties de band verstevigen.

Gratis deelname

Bent u lid van Business Open of bezoekt u deze netwerkbijeenkomst als gast? Nodig dan uw personeel, relaties en/of leden uit en doe samen mee aan één van de activiteiten op de Open Dag, of laat u informeren over de gespecialiseerde mogelijkheden.

Wij maken dat u allen enthousiast wordt van alle mogelijkheden op Almkreek. Van (foot)golf tot groepsarrangementen door geheel Land van Altena en Biesbosch.

Wij nodigen u van harte uit voor deze dag!

U kunt zich inschrijven via de website.

Bij het veld ‘opmerkingen’ vult u ‘gratis relatiegeschenk’ in en ‘Business Open en/of uw Kamer van Koophandel nummer’.  U en uw opgegeven namen nemen dan gratis deel aan deze fantastische dag.

Info

Organisator:

Adres:

Golfpark Almkreek

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!