vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Informatieavond rond Het Afscheid

11 april 2013
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

WIJK EN AALBURG  - We krijgen er allemaal mee te maken en toch is er nog zoveel onbekend rondom het afscheid van het leven. Wat moet of kan er van tevoren worden geregeld? Voor welke keuzes komen we te staan? Begrafenis of crematie, wel of niet verzekeren, pensioen, testament, enzovoorts. Er zijn veel vragen op dit gebied. Vaak wordt echter gedacht:  “Och, dat komt nog wel …” Helaas gebeurt het regelmatig dat een overlijden zich eerder aandient dan verwacht.

Op veel van genoemde vragen en keuzes krijgt u een antwoord op deze avond. Dan organiseren Bibliotheken Altena en Silencio, Zorg in rouw een informatie-avond in Bibliotheek Aalburg rondom de vele zaken die komen kijken bij een overlijden.

De volgende deelnemers zijn die avond present: Bibliotheken Altena, Silencio zorg in rouw (nabestaandenbegeleiding), Monieks Uitvaartverzorging, Tineke Bakker & Corine de Jong Begrafenisverzorging, De Rivieren Notarissen, VH Advies (uitvaartverzekering), Henk Poelakker (het levensverhaal), Stap voor Stap (psychosociale praktijk van Marja Maasdijk).

Reserveert u deze datum vast in uw agenda.

Toegang gratis.

Nadere informatie:
Tryntsje van Vessem, tel. 0183-501983 (t.vanvessem@bibliotheekaltena.nl) en Wilma Vos, tel. 06-49799095 (info@silenciozorginrouw.nl) 

Info

Organisator:

Adres:

Bibliotheek Altena

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!