vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Exposite in Mikst Media

09 april 2013
Van dinsdag 09 april 2013 tot en met zondag 14 april 2013
Van 13:30 uur tot en met 17:00 uur

WOUDRICHEM - Van 9 maart t/m 14 april 2013 is in Galerie Mikst Media in Woudrichem een expositie te zien van Gitta Pardoel.
 
Het lyrische werk van Gitta Pardoel wekt bij de beschouwer verbazing en nieuwsgierigheid op. De kunstwerken in gemengde techniek vertonen stukjes werkelijkheid. Niet alleen tastbare werkelijkheid als foto's, tekeningen en teksten, maar ook herinneringen en flarden van gedachten.
Het werk heeft een zekere gelaagdheid. Soms is op de achtergrond een vage indeling in horizontale en verticale richting waarneembaar, waardoor een letterlijke en poëtische, een zichtbare en onzichtbare werkelijkheid in het werk doordringt. Door toevoeging van tekens wordt dit effect versterkt. Herinneringen en associaties komen terloops in beeld. Het is alsof de kunstenaar de emotionele betekenis van een gebied verkent. Dat zowel mensen als plekken een geschiedenis bewaren en daarmee herinnering bezitten. Gebeurtenissen en plaatsen die indruk maakten worden verwerkt in universele beelden. Zo wordt het persoonlijke met het algemene verbonden.
 
Het is de eerste tentoonstelling dit jaar in Mikst Media. Het galerieseizoen is daarmee weer begonnen.
 
U kunt de expositie bezoeken op zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur en op afspraak.
 
Galerie Mikst Media kunt u vinden aan de Kerkstraat 50 in Woudrichem.

Info

Organisator:

Adres:

Mikst Media

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!