donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Muziekavond Vrienden van 't Rondeel

06 april 2013
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - De Vrienden van ‘t Rondeel - muziekavond. Twee bands brengen hun beste repertoire ten gehore en begeleiden lokale gastartiesten.

De voorman en vrouw van de avond zijn Levina Hartman (the New Bridge Gang) en Chris Poldervaart (Loos Alarm). Hun bands bundelen de krachten om een leuke, goede, maar vooral gezellige avond neer te zetten, volledig in de stijl van ‘de Vrienden van’. 
 
The New Bridge Gang is een band met een zeer eigen geluid, welke echter geen onrecht aandoet aan de nummers van o.a. Tina Turner, Stevie Wonder, Eurithmics en Anastacia. Dat kan ook niet anders als de frontvrouw van de band Levina Hartman is, een bekende naam mij iedereen in Woudrichem en omstreken.
 
Loos Alarm is al meer dan 12 jaar een begrip in Gorinchem en omstreken. Chris Poldervaart heeft zijn oude schoolvienden bij elkaar geroepen om een nederpop bandje te beginnen. In zijn filosofie is een vriendenband het leukst om naar te kijken en te luisteren. Dát bleek ook zo te zijn. Dat het een succes is bleek wel toen ze een tijd lang voor Amstel hebben gewerkt, als ‘Vrienden van Amstel’ band.
 
Deze bands zullen optreden met veel andere zangers. Wat dacht u van: Gabriel Gort, Izak Boom, Ankie van Noorloos, Sybille van Gammeren, Marco Kieboom,Ton Poldervaart, Manouschka Bouman, Mieke van den Boomgaard,Jan Maarten, Lucia Ciobotaru, Wiep Laurenssen, Ferdinand Biesheuvel, Monia de Swart, Jan Bruning, Ron 'El Kroppo' Krop, Ad Baks en Rene Ederzeel.
 
De Vrienden van ’t Rondeel is gewoonweg een heerlijk avondje uit, vol goede sfeer, gezelligheid en lekkere muziek. Daarnaast is het de uitgelezen kans om kennis te maken met de muzikanten en talenten uit deze regio. 
 
 
 

Info

Organisator:

Adres:

Rondeel Woudrichem

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!