woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

No more lies

06 april 2013
Van 19:45 uur tot en met 23:00 uur

ALMKERK - Zaterdag 6 april komt het totaaltheaterteam van No More Lies een optreden verzorgen in Jongerencentrum De Pomp Almkerk. Deze avond is De Pomp open vanaf 19.45 uur, de toegang is 5 euro per persoon (inclusief een consumptie) en het optreden begint om 20.30 uur. Dit indringende theater is geschikt voor jongeren vanaf 13 jaar.

Reeds eerder, in december 2004, heeft No More Lies opgetreden in Jongerencentrum De Pomp. Dat was een avond die bij de toenmalige bezoekers nog steeds goede herinneringen oproept. No More Lies is in die jaren verder ontwikkeld en heeft inmiddels diverse theaterproducties op de plank liggen. Het thema waar deze keer het programma op gebaseerd is heet: Making Choices.

In gewoon Nederlands anno 2013 betekent het gewoon dat duidelijk wordt dat elk mens keuzes moet maken. Gewone, alledaagse keuzes, maar ook keuzes die de rest van je leven kunnen bepalen. No More Lies maakt dat op een niet mis te verstane wijze helder en probeert daarbij wat handvatten aan te reiken om die keuzes ook verantwoord te doen.

Sketches, eyeopeners, humor, spanning … multi-media, muziek, verhalen, goochelen, filmbeelden … ondersteund met licht, beeld- en geluidseffecten: alles wordt uit de kast getrokken om de boodschap van het Evangelie in de taal van de jongeren confronterend, helder en eerlijk neer te zetten.

Iedereen die denkt dat het daarom dan ook een vrome-praatjes-avond wordt heeft het behoorlijk mis.

Het nieuwe gebouw van De Pomp is te vinden in de Sportlaan nummer 3A, vlakbij het gebouw van Korfbalvereniging ACKC. Na afloop van het optreden is er nog volop gelegenheid om iets te drinken, na te praten of andere leuke dingen zoals chillen of poolen.

Info

Organisator:

Adres:

jc De Pomp

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!