donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Presentatie dichtbundel van Cees Visser tijdens dichterspodium

02 april 2013
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

WERKENDAM - Op dinsdag 2 april zal de nieuwe dichtbundel van Cees Visser worden gepresenteerd tijdens de poëzieavond van het Nederlands Dichters Podium in de bibliotheek van Werkendam. De avond is aan de Gedempte Haven 17.

Cees Visser is een zeer gewaardeerd en bekend dichter in de regio. Zo af en toe ziet een kleine bundel van hem het daglicht; zo ook nu. Het N.D.P. vindt het een eer dat Cees zijn nieuwe bundel bij hen wil komen presenteren. Het is een gelimiteerde genummerde oplage. Behalve de inhoud valt de bundel op door de extra aandacht die besteed is aan het samenstellen en het maken van de bundel, waardoor er achter elke pagina weer een verrassing te verwachten is. In de pauze is de bundel te koop voor € 10,=. Desgevraagd wil Cees graag signeren.

Programma

Naast de presentatie is er een maandelijks podium. De Dichter van de Maand Marieke Rijneveld is geen onbekende. Na haar eerste optreden bij het N.D.P. in het verleden, is zij zich voltijds gaan toeleggen op schrijven en muziek en wil daar ons graag wat van laten horen.

De muzikale invulling is in handen van Ivan van den Helder en Willem Jacobs. Zij zijn beiden schrijvers, zangers en performers die met regelmaat samen optreden. Zij zijn zowel muzikaal als tekstueel aan elkaar gewaagd. Dat maakt hun optreden altijd 'iets bijzonders'.

Spontaan voordragen

Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen.

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de RABO-bank, Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!