vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Live radio verslag Altena Biesbosch Ronde

01 april 2013
Van 11:00 uur tot en met 18:00 uur

ALTENA - Door radio A-FM wordt een spetterend live verslag “tour le Biesbosch” verzorgt. Wielrenner & microfonist Michel Tolhoek doet live verslag vanaf de motor.

De motor wordt bestuurt door Jeroen Damen, zelf wielrenner in zijn vrije tijd, maar nu even met een gashandel in de hand. Dit ervaren duo gaat met de professionals van AFM oude tijden a la Theo Koomen laten herleven.
Stem af op 107.1 en 107.8 FM of via internet www.rtvaltena.nl

De inschrijvingen zijn rond en een maximaal aantal ploegen (nationaal en internationaal) staat aan de start. Dat de 187 km lange klassieker aantrekkelijk is blijkt uit de snelheid van aanmeldingen. Bijzonder mag genoemd worden dat de winnaars van 2010 en 2012 weer aan de start verschijnen. Robin Chaigneau reed vorig jaar in een ware afvalrace naar de winst. Slecht een klein aantal renners wist deze barre editie uit te rijden. In 2010 was het een ander situatie, hier maakte Ronan van Zandbeek het mooi ploegenspel keurig af door 1e te worden voor twee ploeggenoten. Kan hij het kunstje herhalen of zal hij voor de ijzervreter Robin Chaigneau moeten buigen?

Helikoptervlucht
Op 1 april (nee, geen grap) kan er gevlogen worden rond en om de Altena Biesbosch Ronde. Maak een rondvlucht boven de Altena Biesboschronde en zie de renners aan het werk vanuit de lucht! Een prachtige en unieke vlucht boven de route. U stapt op aan de Grotewaardweg / Krouwerskade bij Werkendam, een locatie waar de renners maar liefst zeven keer langskomen.

Tevens deze dag de Rabobak Dikke bandenrace.

Je kunt heel wat prijzen winnen als je meedoet  aan de Rabo Dikke Banden Races. Zo mag de winnaar van elke categorie meedoen met de landelijke race in Breda. Maar er komt ook een lokaal eindklassement over alle races in 2013. Iedere keer dat je meedoet aan een Rabo Dikke Banden Race ontvang je punten. Hoe hoger je eindigt, hoe meer punten je ontvangt. De nummer 1, 2 en 3 van het eindklassement ontvangen een leuke prijs tijdens de prijsuitreiking op 30 oktober.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!