dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Paasmusical 'You thought of us'

31 maart 2013
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

SLEEUWIJK - Zondag 31 maart 2013 staat De Burcht op een bijzondere manier stil bij Pasen. Gospelkoor Shalôm uit Nieuwendijk is dan te gast en zal dan de de paasmusical 'You thought of us' opvoeren.

De musical wordt verteld en gezongen door ongeveer veertig zangers en zangeressen die worden begeleid door een muzikaal combo. In ongeveer drie kwartier klinkt een boodschap van hoop, niet alleen voor de paasdagen maar ook voor de toekomst.
 
Naast de paasmusical van Gospelkoor Shalôm zal Govert van Wijgaarden een korte overdenking houden. Ook zingen we met elkaar enkele liederen.
 
De paasdienst in Vrije Evangelische Gemeente De Burcht start om 10.00 uur.
Iedereen is van harte welkom deze ochtend mee te beleven.
Adres van samenkomst is in het Altena College aan de Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk.
 
Meer informatie is ook te vinden op www.gospelkoorshalom.nl

De Burcht
De Burcht is een snelgroeiende gemeente met veel jonge gezinnen uit Sleeuwijk en nabije omgeving. Inmiddels bestaat de gemeente 10 jaar en bezoeken ongeveer 350 mensen de zondagse diensten. De Burcht is ontstaan vanuit zustergemeente De Koningshof uit Andel. Sinds september 2010 heeft de Burcht ook een zustergemeente gesticht in Raamsdonksveer. De Missie van de kerk is om te groeien in liefde voor God, voor elkaar en de mensen om hen heen.  

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Burcht

Sleeuwijk

www.deburchtsleeuwijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!