vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Après Ski Feest HGJV

16 maart 2013
Van 20:30 uur tot en met 23:00 uur

GENDEREN - HGJV organiseert een Après Ski aan de Susterenehof 25.

Entree 3,00 - aanhang van harte welkom.

Wij zijn een Hervormd Gereformeerde Jongeren Vereniging voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 25 jaar. Gemiddeld telt onze vereniging zo’n 30 leden die eens in de 2 weken op zondagavond samen komen op onze jeugdzolder.

Hoe ziet een HGJV avond er uit?
Rond acht uur komt iedereen binnen wandelen en wordt er even gekletst met een bakje koffie, thee en/of fris. Rond kwart over acht beginnen we de avond met gebed en zingen we een aantal opwekkingsliederen. Iedere avond is er door een aantal leden een gespreksonderwerp voorbereid. Meestal verdelen we ons in groepjes en gaan het onderwerp van die avond bespreken. De avond wordt afgesloten met gebed. Daarna wordt er vaak gezellig nagepraat, soms tot in de kleine uurtjes.

Wat doen we naast de HGJV avonden?
We organiseren naast de avonden ook regelmatig uitjes. De afgelopen jaren hebben we onder andere gesumoworstelt en zijn we wezen lasergamen. Ook organiseren we elk jaar het HGJV-themafeest.
We sluiten het HGJV-seizoen met een spetterend kampeerweekend af, waar onze nieuwe leden officieel als lid worden beëdigd.

Kom ook eens langs!
Dit is in het kort wie wij zijn en wat we allemaal doen. Het is natuurlijk veel leuker om dit allemaal zelf mee te maken en te ervaren. Kom op 1 van de avonden eens binnenlopen. Iedereen is welkom, dus neem gerust je vrienden die niet naar de kerk gaan ook mee. We beginnen ons seizoen na het startweekend van de kerk in Genderen.

Info

Organisator:

Adres:

HGJV

Genderen

Deel dit bericht met je vrienden!