zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

NL Doet

15 maart 2013
Van vrijdag 15 maart 2013 tot en met zaterdag 16 maart 2013
Van 08:00 uur tot en met 18:00 uur

WERKENDAM - Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2013, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorig jaar waren 300.000 Nederlanders actief bij bijna 7.000 klussen.

Hoe werkt het?

Ga naar de website van het Oranje Fonds, www.nldoet.nl, hier kunt u of uw vereniging / stichting / instelling / school zich opgeven als klusser. Maar hier kunt u ook een klus aanmelden.

Wij als de Gemeente Werkendam en Bart, voorheen  combinatiefunctionarissen, willen het vrijwilligerswerk deze dagen binnen de gemeente Werkendam in de spotlights zetten. Daarom zullen we het enorm waarderen als u een klus aanmeldt of mee doet als klusser.

Wij hopen uw interesse te hebben gewekt en zien graag voor 1 maart terug op www.nldoet.nl of uw organisatie of leden daarvan een klus hebben of bereidt zijn om te klussen. Ook op www.bartinwerkendam.nl zullen we de klussen en klussers publiceren.

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij service.vrijwilligers.scw@trema.org  of gidion.van.dijk@werkendam.nl.

Info

Organisator:

Adres:

NL doet

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!