vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Instructie verkeersregelaars

11 maart 2013
Van maandag 11 maart 2013 tot en met woensdag 17 april 2013
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

ALTENA - Mogelijk hebt u of uw vereniging in het verleden wel eens gebruik gemaakt van verkeersregelaars. Bij bepaalde evenementen kan het nodig zijn om verkeersregelaars in te zetten. Dit is vooral nodig om de veiligheid van de deelnemers en weggebruikers te regelen.

De gemeente kan dan in de vergunning de voorwaarde opnemen tot het aanwijzen van één of meerdere verkeersregelaars. Voordat evenementenverkeersregelaars op straat het verkeer mogen regelen, dienen zij een instructie tot verkeersregelaar gevolgd te hebben. Dit is een wettelijk vereiste. Omdat de instructie maar één jaar geldig is, organiseert de politie in samenwerking met de gemeente Aalburg, Werkendam en Woudrichem op de volgende data een instructiebijeenkomst voor verkeersregelaars.

De data zijn als volgt:

  • 11 maart om 19.30 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem
  • 13 maart om 19.30 uur in dorpshuis ’t Uivernest, Kerkstraat 9-11 te Hank
  • 19 maart om 19.30 uur in dorpshuis Tavenu, Singel 16a te  Nieuwendijk
  • 09 april om 19.30 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam
  • 10 april om 19.30 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem
  • 17 april om 19.30 uur in het gemeentehuis, Grote Kerkstraat 32 te Wijk en Aalburg

U kunt zelf deelnemen aan de instructie en/ of vrijwilligers beschikbaar stellen die deze instructie willen volgen en als verkeersregelaar op willen treden in 2013. De instructie wordt verzorgd door de politie. Aanmelden voor één van deze avonden kunt u tot en met 1 week voor aanvang van de instructie per e-mail of telefoon.

  • Voor de instructie in Aalburg kunt u zich opgeven via emailadres t.dejong@aalburg.nl of telefonisch 0416 -  698 719
  • Voor de instructie in Hank, Nieuwendijk of Werkendam kunt u zich opgeven via emailadres renate.van.schayk@werkendam.nl of telefonisch 0183 – 507 352.
  • Voor de instructie in Woudrichem kunt u zich opgeven via emailadres lcyrus@woudrichem.nl of telefonisch 0183 - 308 145.

Vermeld bij uw aanmelding duidelijk de naam, voorna(a)m(en), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en geboorteplaats van alle deelnemers, inclusief het e-mailadres.

Wij verzoeken de deelnemers vriendelijk om op de instructieavond een legitimatiebewijs mee te nemen en indien men wenst deel te nemen aan de verkeersregelaarspoule een recente pasfoto. Vanaf dit jaar is er ook de mogelijkheid om de instructie voor verkeersregelaars via E-learning te volgen. Wilt u of uw organisatie van deze methode gebruik maken? Neem dan contact op met de contactpersoon van uw gemeente via de hiervoor vermeldde emailadressen.

 

Info

Organisator:

Adres:

Altenagemeenten

Altena

Deel dit bericht met je vrienden!