dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Presentatie TW Radio

07 maart 2013
Van 09:30 uur tot en met 11:30 uur

VEEN - Trans World Radio (TWR) komt met een presentatie naar Veen in het Hervormd centrum aan de Grote straat 25. Er is kinderoppas aanwezig. De ochtend wordt georganiseerd door vrouwenvereniging Niet in eigen kracht.

TWR is een wereldwijde organisatie die alle mensen met het Evangelie van Gods liefde wil bereiken via de radio. Uitzen- dingen vinden plaats in meer dan 200 talen. 85% van de wereldbevolking kan de programma’s beluisteren. Per week gaat het wereldwijd om ruim 1.800 uur christe- lijke radioprogramma’s. Uitgezonden via grote zenders, de satelliet en internet.
De radio
De radio is wereldwijd een veel gebruikt communicatiemiddel. In Afrika, maar ook in China, is de radio niet weg te den- ken. Het is het middel om op de hoogte te blijven van het wereldnieuws. Zo horen miljoenen mensen ook het echte ‘wereldnieuws’: ‘Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggebo- ren Zoon gegeven heeft...’.
 
Ten dienst van de kerk
De uitzendingen van TWR zijn niet bedoeld als vervanging van de kerk. TWR is er juist ter ondersteuning van de activiteiten van de lokale kerken. En na- tuurlijk bereikt TWR mensen die om wat voor reden dan ook via de traditionele zendingsmethoden niet bereikt kunnen worden.

Info

Organisator:

Adres:

Hervormd Centrum

Veen

Deel dit bericht met je vrienden!