vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Verloting Alpe d'Huzes

06 maart 2013
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

WIJK EN AALBURG - Wilhelmina'26:  In een huis-aan-huisfolder werd een oproep gedaan voor sponsors voor Alpe d’ Huzes, een actie waarbij deelnemers geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.

Eli Bleijenberg: De reden dat ik mee fiets is mijn dochter Karina. Zij heeft in september te horen gekregen dat ze uitzaaiingen heeft van de borstkanker die ze 8 jaar geleden had.

Leonard van Wijk: Eli is mijn schoonvader en fietsmaat. Ik wil samen met hem de berg beklimmen voor mijn schoonzus Karina.

Dit gaat over Karina de Waal, zij is de vrouw van Jaap de Waal, lid van de technische commissie van Wilhelmina ’26. Ook hun kinderen Niek en Anca voetballen bij Wilhelmina ’26.

Ook wij willen ons steentje bijdragen als supportersclub om dit prachtige initiatief te steunen.

Op zaterdag 9 maart houden wij geen gewone supportersclubverloting maar een speciale Alpe d’ Huzes-verloting met heel veel mooie prijzen. Waardebonnen, boodschappen, planten en nog veel meer. Er zijn veel prijzen geschonken om deze verloting tot een succes te maken. De loten kosten € 2 en 3 voor € 5. De prijzen worden bekend net ná de tweede helft en we hopen de opbrengst dan meteen bekend te maken en symbolisch te overhandigen aan Eli en Leonard.

Helpt u mee dit prachtige initiatief te steunen?

Info

Organisator:

Adres:

Wilhelmina'26

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!