vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

WMO adviesraad

20 februari 2013


WERKENDAM - De Wmo-adviesraad vergadert weer op woensdag 20 februari 2013 om 20.00 uur in De Bolderik in Sleeuwijk. Het vooroverleg begint om 19.00 uur.

Tijdens deze vergadering komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

  • evaluatie uitvoeringsplan Wmo 2009 – 2012
  • presentatie over de transitie AWBZ
  • uitvoeringsplan Wmo 2013
  • jaarverslag Wmo-adviesraad 2012

De Wmo-adviesraad is het vaste adviesorgaan van de gemeente Werkendam voor alle onderwerpen die te maken hebben met de Wmo, de Wet maatschappelijke ondersteuning. De adviesraad bestaat uit ervaringsdeskundigen en afgevaardigden uit de verschillende dorpskernen.

Tijdens de overlegvergaderingen bespreekt de Wmo-adviesraad met de gemeente alle actuele zaken die betrekking hebben op de Wmo. De vergaderingen van de Wmo-adviesraad vinden steeds in een dorpskern van de gemeente Werkendam plaats.

De vergaderingen van de Wmo-adviesraad zijn openbaar. Belangstellenden zijn van harte welkom de vergadering als toehoorder bij te wonen. De agenda en het verslag van de vorige vergadering kunt u per mail opvragen bij Hella de Ridder, hella.de.ridder@werkendam.nl

Wilt u meer informatie over de Wmo-adviesraad, neem dan contact op met ambtelijk secretaris Ad Huijsman (0183 507275) of kijk op de site van de Wmo-adviesraad.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemeente Werkendam

Werkendam

www.wmoadviesraadwerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!