vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Burgemeester bezoekt Larikslaan, Notenlaan, Esdoornlaan en Eikenlaan

15 februari 2013
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

SLEEUWIJK - Werkendams Burgemeester Carla Breuer bezoekt Larikslaan, Notenlaan, Esdoornlaan en Eikenlaan in Sleeuwijk. Zij bezoekt elke veertien dagen een buurt in één van de kernen van de gemeente.

De burgemeester wil tijdens een rondwandeling door de buurt graag in gesprek komen met de bewoners en met hen praten over de leefbaarheid van de wijk. Zij hoort graag wat er mooi en interessant aan uw straat is, waarom u er woont en met hoeveel plezier. Eventuele knelpunten kunnen natuurlijk ook aan bod komen.  

Op uitnodiging van de bewoners zijn er inmiddels al veel straten bezocht.

Op  vrijdag 15 februari is de burgemeester in het gebied met en tussen Larikslaan, Notenlaan, Esdoornlaan en Eikenlaan in Sleeuwijk.

U bent van harte welkom om bij deze ronde aan te sluiten. Dat kan spontaan op het moment dat de burgemeester in uw straat is.  U kunt ook van te voren aangeven dat u de burgemeester tijdens haar ronde graag wilt spreken of specifiek wilt uitnodigen.

Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw Wieneke Scholtens. Dit kan per mail via  info@werkendam.nl of telefonisch (0183) 50 72 00. Mevrouw Scholtens is bereikbaar van maandag tot en met woensdag.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Gemeente Werkendam

Sleeuwijk

(0183) 50 72 00

info@werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!