donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Tennispiramide

01 februari 2013
Van vrijdag 01 februari 2013 tot en met zaterdag 01 juni 2013
Van 07:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Vanaf 1 februari gaat TV Woudrichem van start met de EERSTE editie van de online laddercompetitie die de vorm heeft van een piramide. IEDEREEN mag meedoen aan deze competitie en we hopen dan ook dat veel leden van onze vereniging willen inschrijven.

Inschrijven kan door je aan te melden en daarna op te geven voor een competitie. We starten met drie competities: Heren Enkel, Dames Enkel en Jeugd.

Zodra je hebt ingeschreven voor een competitie kun je een tegenstander uitdagen die 1 of 2 niveaus hoger in de piramide staat.

Degene die het eerst 10 games heeft gehaald heeft de wedstrijd gewonnen. Bij de stand 9 – 9 wordt een gewone tie-break gespeeld. Als je het met elkaar eens bent kun je ook spelen om 6 gewonnen games of om 2 gewonnen sets. Je moet wel altijd de afhangregels respecteren.

Na het sluiten van de inschrijvingstermijn – 31 januari 2013 – wordt de piramide op sterkte ingedeeld en kun je proberen de top te bereiken.

Tot februari kun je proberen of je het leuk vindt en uitdagingen aangaan en wedstrijden spelen. De resultaten tellen dan nog niet mee en worden na de proefperiode verwijderd. Je kunt het eventueel ook alleen digitaal proberen zonder echt te spelen.

De competitie gaat lopen van 1 februari tot 1 juni.
Tijdens de jaarlijkse huldiging van kampioenen zijn Piramidewinnaars van harte uitgenodigd om hun welverdiende prijs in ontvangst te nemen. En daarna … beginnen we gewoon opnieuw.

Waarschijnlijk heb je nog veel vragen, raadpleeg zo nodig de FAQs of kom naar de racketavond waar we de nodige uitleg kunnen geven.

Even met ons bellen of een mailtje sturen kan ook.

Veel tennisplezier!

Erwin de Bok en Egbert Melchior

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!