donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Open Dag - Lammetjesdag

30 januari 2013
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

OUDENDIJK - Basisschool Oudendijk nodigt ouders, opa's, oma's en peuters vanaf 2,5 jaar uit voor de zogenaamde Lammetjesdag. De jaarlijkse Open Dag. Iedereen is van harte welkom. Niet alleen de peuters zijn welkom, ook hun knuffels mogen mee naar school.Tijdens de Open Dag kunnen ze twee uur lang ‘ruiken en proeven’ aan de basisschool.

De leerlingen zijn de ‘schapen’ en de peuters de ‘lammetjes’. Het spreekt voor zich dat de schapen goed op hun kroost passen. De ochtend ziet er als volgt uit: Om 10 uur komen de ouders met de peuters naar school. Na een korte introductie nemen de schapen hun lammetjes mee naar de kleuterklas. Hier wordt voorgelezen, geknutseld, gezongen en in de pauze is er iets te eten en te drinken. Om 11.40 uur sluiten wij de ochtend af met een muzikaal optreden. Het programma is om 12 uur afgelopen.

Ouders hebben de mogelijkheid om de school te bekijken. Hoe zien de schoollokalen eruit, wie zijn de leerkrachten en welke visie heeft Basisschool Oudendijk op het leerklimaat voor de kinderen?

Inschrijven voor onze basisschool kan ’s ochtends, of ‘s avonds tussen 19.30 en 20.30 uur.

Kent u een peuter die graag eens een kijkje op Basisschool Oudendijk wil nemen; nodig haar of hem dan uit!
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

CBS Oudendijk

Oudendijk

www.bsoudendijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!